Vrijwilligers

Het Autismecafé Hoogeveen is voor het organiseren van de thema-avonden afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wilt u ons, op welke manier dan ook, meehelpen, vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS!

Dit vrolijke, enthousiaste team zoekt versterking.
De werkgroep Autismecafé Hoogeveen is ontwikkeld vanuit een informele samenwerking tussen Scauting, SWW te Hoogeveen en informele zorg.
Ze bestaat uit vrijwilligers die een aa ntal keren per jaar bij elkaar komen om de thema-avonden voor te bereiden en te begeleiden. De leden van zowel het bestuur als de werkgroep zijn ervaringsdeskundigen, nu nog met name ouders die een kind met autisme hebben, en ook professionals van SWW Hoogeveen.

Ons team bestaat nu uit betrokken vrijwilligers die dit ‘erbij’ doen. Heel graag krijgen wij aanvulling met personen die ‘iets’ met autisme hebben (een kind of partner met, zelf). Graag zien wij daarbij mensen die de werkgroep willen aanvullen en op de thema-avonden zelf willen assisteren. Op onze website vindt u veel meer informatie over wat wij allemaal doen.