Ben jij degene die wij zoeken?

17-01-2022

Ben jij degene die wij zoeken?

Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die zich allemaal nauw betrokken voelen bij autisme. Of je nu ouder van bent, broer of zus of je hebt het zelf: je bent welkom in ons tweemaandelijke autismecafé in Hoogeveen!

Wij bieden laagdrempelige avonden waarop telkens een ander thema rond autisme centraal staat. Het afgelopen jaar waren dat bijvoorbeeld: wonen met autisme, autisme en een late diagnose, autisme en onderwijs. Op deze avonden zoeken wij verbinding met de aanwezigen bij wie dergelijke thema’s een belangrijke rol spelen en met wie we onderling onze ervaringen ermee kunnen uitwisselen. Daar vinden we steun en begrip voor elkaar en misschien ook handvatten voor de aanpak van problemen waar we tegenaan lopen.

Onze thema-avonden vinden (onder voorwaarden van coronabeperkingen) allemaal plaats in de goed bereikbare Vredehorstkerk, centraal gelegen in Hoogeveen. Om deze bijeenkomsten goed onder de aandacht te brengen van onze deelnemers en belangstellenden, publiceren wij deze via onze digitale nieuwsbrief, onze website en sociale media.

  • Ben jij iemand die het leuk vindt om aansprekende teksten te verzinnen en deze via de genoemde media te delen? We zoeken een medewerker media.
  • Ben je iemand die het leuk vindt om mee te denken over de koers van het Autismecafé en over geschikte thema’s en ook bereid is de handen uit de mouwen te steken bij de organisatie van deze avonden? We zoeken versterking voor ons bestuur en werkgroep.

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die hiervoor enkele uren per maand vrij willen maken.

Wil je nadere informatie over wie wij zoeken en wat wij bieden gebruik dan ons contactformulier op de website.

Nadere algemene informatie over het Autismecafé Hoogeveen kun je vinden op deze website.

 

Wij hopen van je te horen!

De werkgroep Autismecafé Hoogeveen