Autisme en late diagnose via ZOOM! Aanmelden niet nodig. Zie link.

“Autisme en late diagnose"

Aan het woord komen twee sprekers die allebei hun autismediagnose laat in hun leven hebben gekregen. Zij vertellen, terugblikkend op hun leven, hoe het (eerder nog niet bekende) autisme een rol heeft gespeeld bij hun latere ontwikkeling. Ook delen zij met welke uitdagingen maar ook valkuilen zij in hun leven werden geconfronteerd. Tot slot komt aan de orde hoe het nu met ze gaat en hoe zij aankijken tegen de voor- en nadelen van een late diagnose autisme.

De avond kan, zeker ook voor ouders die nog aarzelen over een mogelijke autismediagnose bij hun kind of misschien zichzelf, veel gespreksstof leveren over mogelijke signalen die op (onderliggend) autisme kunnen wijzen.

Tammo Michel (66) kreeg zijn diagnose op 55-jarige leeftijd en Annemiek Koster (73) die haar diagnose op 61-jarige leeftijd kreeg, gaan over deze onderwerpen samen in gesprek.

We bieden deze avond aan via ZOOM. Aanmelden is niet nodig, zie de link onderaan dit artikel. Ook mensen die zich al hebben aangemeld worden verzocht op de avond zelf de link te openen, kijk daarvoor op onze nieuwspagina. Via ZOOM is het toch mogelijk om live ervaringen uit te wisselen.

Als u deze link volgt, dan stellen onze sprekers zich kort verder voor.